برق و الکترونیک

منبع مقالات دانشجویی

برق و الکترونیک

منبع مقالات دانشجویی

مشخصات بلاگ
برق و الکترونیک

سلام به سایت تخصصی میکرو خوش آمدید.
نظرات خود را بنویسید.

تماس با من:lohrasbi_saeed@yahoo.com

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
نویسندگان

آموزش نرم افزار LAB VIEW

چهارشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۵۶ ق.ظ

در اینجا آموزش نرم افزار کاربردی LAB VIEW را برای شما قرار داده ایم

نرم افزار Lab View که مخفف عبارت Laboratory Virtual Instrument Engineering Workbench می باشد، یک زبان برنامه نویسی گرافیکی می باشد که به صورت گسترده ای برای کاربرد های مختلفی در صنایع، تحصیلات، آموزش و تحقیقات آزمایشگاهی به عنوان یک مدل استاندارد برای جمع آوری و پردازش داده ها و همچنین وسیله ای جهت کنترل و شبیه سازی ابزارهای مجازی درآمده است.

این برنامه یک نرم افزار قدرتمند و قابل انعطاف جهت تجزیه و تحلیل سیستم های اندازه گیری است.

 

عملکرد نرم افزار Lab View کاملا از طبیعت ترتیبی و زنجیره ای موجود زبان های برنامه نویسی متنی متداول و مرسوم مجزاست و یک محیط گرافیکی را برای کاربر فراهم ساخته است. در این راه از تمامی ابزارهای لازم جهت جمع آوری، پردازش و تحلیل داده ها و نمایش نتایج استفاده می شود. به کمک این زبان برنامه نویسی گرافیکی که با "G " نشان داده می شود، در برنامه ی نوشته شده، از یک نمودار بلوکی استفاده می شود و سپس این نمودار به کدهای ماشین تبدیل می گردد. این نرم افزار برای موارد بی شماری از کاربردهای علمی و مهندسی، ایده آل و عملی است و به شما کمک می کند تا مسائل و مشکلات موجود در برنامه نویسی را در مدت زمان کوتاهی حل کنید.

 کاربردهای نرم افزار:

  • شبیه سازی فعالیت و عملکرد قلب
  • کنترل فرآیند تهیه و بسته بندی مواد غذایی
  • تشخیص وجود نشتی گاز هیدروژن در شاتل های فضایی
  • نظارت بر رژیم غذایی کودکان و نوزادان
  • مدل سازی سیستم های قدرت جهت تجزیه و تحلیل و محاسبه ضریب قدرت
  • اندازه گیری اثرات فیزیکی آزمایش ها بر روی موش های آزمایشگاهی
  • کنترل موتورهای پله ا ی و سرو
  • انجام آزمایش بر روی کارت ها و مدارات الکترونیکی در رایانه ها و دیگر وسایل الکترونیکی برای اطمینان از صحت عملکرد آن ها .
  • کنترل سیستم تهویه مطبوع

 

 Labview تحولی اساسی و نوین در شیوه های زبانهای برنامه نویسی ایجاد کرده است. برنامه نویسان بدون نوشتن هیچ کدی برنامه های قدرت مندی را تنها با ابزارهای گرافیکی موجود در برنامه ایجاد میکنند. روش کار به این صورت است که تنها اشیاء را از پالتهای control و functions برداشته و در پنجره front panel قرار میدهیم و سپس به وسیله سیم کشی های صحیح آنها را به یکدیگر اتصال میدهیم. Labview یک زبان برنامه نویسی همه منظوره بوده و با آن میتوان کارهای برنامه نویسی شبکه ٬ پایگاه داده٬ ورودی و خروجی فایل و غیره را انجام داد. اما اوج قدرت Labview در کار با پورتهای سریال و موازی و مدارهای واسط کامپیوتری، عمل کنترل و اتوماسیون و پردازش داده ها است.در Labview شما یک واسط کاربری به نام  front panel برای خودتان میسازید.این واسط شامل ابزارهای کنترلی (مثل کلیدها) و یا ابزارهای نمایشی (مثل درجه ها-گرافها-نمایشگرها) میشود.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۲۲
سعید لهراسبی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی